Arjen Robben i kamp for det hollandske landshold (Getty Images)

Arjen Robben i kamp for det hollandske landshold (Getty Images)

Den hollandske midtbanespiller, Arjen Robben, er lige nu rygtet på vej til Manchester United, hvor træneren fra samme land, Louis van Gaal, vil købe den 31-årige spiller for en stor sum. 

Det forventes, at træner Louis van Gaal, vil benytte hele 523 millioner danske kroner, for at knytte Robben til holdet. Den hollandske spiller, har i mange år været en del af de spillere, der har leveret fornemme præstationer på det hollandske landshold.

Midtbanespilleren er udråbt til at være en af de bedste nuværende offensive midtbanespillere, og nu kan den driblestærke spiller være på vej til Manchester United.

I hvert fald, hvis man skal tro det spanske magasin, Don Balon. Med Robbens alder og skadeshistorik i betragning, er der tale om en gigantisk sum, som Manchester United altså er villige til at byde på hollænderen.

Vundet lidt af hvert – Spiller med prestige

Hollænderen har før vundet Premier League. Det skete under Jose Mourinhos virke. Hvis skiftet skulle blive en realitet, er det ikke første gang, at Arjen Robben og Louis van Gaal arbejder sammen.

De har begge to førhen arbejdet sammen på det hollandske landshold, hvor Louis van Gaal i 2014 formåede at hente sølvtøj hjem til Holland.