I aften spilles en vigtig kamp på Brøndby Stadion, når belgiske Genk kommer på besøg til returkampen i Europa Leagues play off-runde. Transfervinduet står stadig på, og i morgen aften smækker det i. Et salg kan dog komme på tale på den københavnske vestegn.

Af Anders Lang Jensen

Belgiske Gent har et godt øje til Brøndbys danske U21-landsholdsspiller, Joel Kabongo. Belgierne skulle efter sigende være parate til at smide 15 millioner kroner

De er vant til at have danskere i Gent. Spillere som Nicklas Pedersen og senest Anders ‘AC’ Christiansen har spillet i klubben. Nu vil de efter sigende have fat i Brøndbys Joel Kabongo. Det skriver Ekstra Bladet.

15 millioner kroner skulle der være kastet på disken, men Brøndby afviser et salg. Kabongo underskrev i 2016 en femårig kontrakt.

U21-landsholdsspilleren har en fremtrædende rolle i Alexander Zornigers trup. Pengene ville være gode, men Brøndby har ikke behov for at udføre flere spillersalg foreløbig.

Christian Nørgaard er blevet solgt til Fiorentina, mens Frederik Rønnow er taget til Frankfurt. Brøndby regner i forvejen med, at der vil være et overskud i klubkassen på mellem 12-22 millioner kroner, når 2018 rinder ud.

Økonomien er altså solid nok til, at man kan tillade sig at sige nej til Gent. Belgierne skulle i øvrigt også vise interesse i FC Københavns Peter Ankersen.

Både Gent og Brøndby kan komme videre i Europa League i aften. Det ser sværest ud for Brøndby, der skal komme tilbage efter 2-5 mod Genk, hvorimod Gent har en nullert mod Bordeaux at læne sig op ad. Bordeaux har dog hjemmebanefordel i aften.