5. Abdou Diallo

45 millioner kroner til FSV Mainz

Den franske u-21 landsholdsspiller Abdou Diallo, havde svært ved at få noget spilletid i sidste sæson, og spillede kun meget få kampe. Han håber nu på at kunne kickstarte sin karriere i Tyskland.

4. Valere Germain

70 millioner til Marseille

Han har spillet i Monaco siden han var 15 år gammel, Germain var en del af Monaco-holdet, der vandt ligaen i sidste sæson, men ligesom Dirar blev han primært brugt fra bænken og startede kun meget få kampe, når de store stjerner skulle have en pause. Han scorede 10 gange i 36 optrædener og var vice-kaptajn.

3. Tiemoue Bakayoko

350 millioner til Chelsea

Sidste sæson var Tiemoue Bakayokos første som en fast starter på Monacos midtbane. Han kom fra Rennes som teenager i 2014 og spillede flere kampe sidste sæson end han gjorde tilsammen i de to foregående. Chelsea regner med, at han skal udgøre et stærkt samarbejde med N’Golo Kante på den centrale midtbane.

2. Bernardo Silva

400 millioner til Manchester City

Bernardo Silva hjalp sidste sæson Monaco med at ødelægge Manchester Citys Champions League drømme, da man slog dem ud af ottendedels-finalerne, hvor han viste præcis, hvor god en fodboldspiller han er. Nu er han skiftet til Manchester City, hvor han skal kæmpe om pladserne med Kevin de Bruyne, David Silva, Leroy Sane og Raheem Sterling. Om han kommer til at se meget til banen må tiden vise. Det er i hvert fald nogle stærke konkurenter han er oppe imod.

1. Benjamin Mendy

(Photo by Visionhaus#GP/Corbis via Getty Images)

500 millioner til Manchester City

Ligesom Silva og Bakayoko, så var Mendy i topform, da Monaco mødte Manchester City i sidste sæson. Venstre-backen er blevet den dyreste forsvarsspiller i historien og skal udfylde et stort hul i Citys trup, som også har hentet  backerne Kyle Walker og Danilo i denne sæson for en sum på omkring 750 millioner kroner.