Den 25-årige Sampdoria-angriber Luis Muriel, rygtes væk fra Sampdoria. Sampdoria-træneren skulle også have udtalt, at Muriel er på udkig efter en større klub.

Af Lasse D. Drescher

Serie A-angriber bliver rygtet væk. Destinationen er ifølge det italienske medie Calciomercato stadigvæk italiensk fodbold. Det er AC Milan, Juventus og Inter MIlan. De tre klubber skulle alle have interesse i at hente Serie A-konkurrents angriber til klubben.

(Photo: Getty Images)

Spilleren der er tale om er Sampdorias velspillende angriber, Luis Muriel. Muriel har i løbet af 30 kampe for Serie A-mandskabet i denne sæson, scoret 12 mål og lavet ni assist. Det her er ifølge mediet ikke bare rygter, da de skriver at Muriel har udtalt at han har været i snak med de tre førnævnte klubber.

Sampdoria-træner forventer at stjerne forlader klubben

Det forventes ifølge Calciomercato at Luis Muriel vil hente omkring 210.000.000 kroner at hente væk fra Sampdoria. Sampdoria-træneren Marco Giampaolo har ifølge det italienske medie udtalt, at Muriel formentlig skifter til en større klub, når sommerens transfervindue åbner.

Læs også: Wolfsburg-stjerne er eftertragtet