Maurizio Sarri udtaler i et interview efter sejren over Huddersfield, at der er en forskel på Serie A og Premier League.

Af Lasse D. Drescher

Chelsea skulle åbne deres Premier League-sæson, i en udebanekamp imod Huddersfield. Der var flere der var tvivlsomme om hvor vidt Chelsea ville kunne præstere på et højt niveau, i deres første Premier League-kamp.

(Photo by Matthew Lewis/Getty Images)

Resultatet af kampen blev 0-3 til Chelsea, hvilket fik afgjort at London-storklubben var klar. De tre scoringer blev scoret af N’Golo Kanté, Jorginho og Pedro. Efter sejren blev Maurizio Sarri spurgt ind til forskellen på Premier League, og den italienske Serie A.

Maurizio Sarri udtalte følgende:

“Jeg er meget glad for at være her, og det er ikke nemt for os at sikre os point. Vi havde specielt problemer i første halveg, fordi vi spillede mod et meget fysisk mandskab. Vi er ikke et fysisk hold, men vi kan godt lide 15 minutter i løbet af en kamp.

Men i anden halveg lignede det at modstanderen var en smule trætte, og derfor kunne vi for alvor spille det spil vi vil. Der er dog alligevel stor forskel på Serie A og Premier League. Det kan man specielt se på fysikken, da det er en kæmpe ændring.

Der er også stor forskel på dommerne. Havde det været en italiensk træner fra Serie A, så havde han nok dømt 15 frispark mere, end der blev gjort, og det er lige noget man skal vende sig til. Men det er fysikken som er en stor faktor i Premier League.”

Den italienske træner slutter samtidig af med at fortæller, at han har store planer og et kæmpe ønske om at gøre en god figur af sig, hos den engelske storklub. Sarri har i hvertfald fået en god start på sæsonen, så skal han bare bygge videre med Chelsea-truppen.

Læs også: Vildt: Kong Zlatan kan være på vej tilbage til Premier League