Maurizio Sarri er fortsat under voldsomt pres hos Chelsea. Et engelsk medie spekulerer i, at han kan blive efterfulgt af Watfords træner, Javi Gracia.

Maurizio Sarri Chelsea
Foto: Shaun Botterill/Getty Images

Javi Gracia kan overtage styringen på Stamford Bridge som belønning for en fornem sæson sammen med The Hornets.

Det så ellers ud til, at Sarri havde lagt noget af presset bag sig med en række gode resultater på det seneste. Derudover har han også introduceret en række unge spillere til startopstillingen samtidig med. Noget, der kun kan tælle op.

Men nederlaget til Liverpool på Anfield i lørdags har gjort, at udsigterne til en plads iblandt de fire øverste i ligaen nu er noget mere grynede.

LÆS OGSÅ: Medie: Chelsea har fundet den perfekte erstatning for Eden Hazard!

Hvis Chelsea ikke formår at kvalificere sig til Champions League i denne sæson, kan den italienske træner sagtens stå i skudlinjen.

Ifølge den engelske avis The Daily Record, så har London-klubbens beslutningstagere været vældig imponerede over Gracias arbejde hos Vicarage Road.

Watford har i øjeblikket kurs mod syvendepladsen i Premier League, selvom holdet mandag aften måtte indkassere et ærgerligt 1-0-nederlag til Arsenal på hjemmebane.

LÆS OGSÅ: Brøndby forsøger at sælge Hany Mukhtar – her er prisen

Gracia har leveret et sandt svendestykke med Watford

Foruden de fornemme præstationer i ligaen, har holdet derudover avanceret sig hele vejen frem til FA Cup-finalen, så det er ikke fordi, at holdet mangler vigtige kampe, i hvad, der må siges at være en absolut godkendt sæson.

Foruden resultaterne på banen, så er Chelsea også draget af Gracias rolige væsen. En rolighed, der ikke har været at finde hos klubbens seneste managers.

Gracia er en af i alt hele tre trænere, Chelsea i øjeblikket overvejer at ansætte. Wolverhamptons Nuno Espirito Santo og den tidligere klubkaptajn og Derby-manager, Frank Lampard, er også på ønskelisten.

LÆS OGSÅ: Medie: FC Barcelona og Real Madrid kæmper om den samme spiller – hvor skal Japans Messi hen?