22-årige Max Meyer rygtes væk fra Schalke, og der er stor interesse fra flere europæiske storklubber.

Af Lasse D. Drescher

Den 22-årige Schalke-profil Max Meyer rygtes ifølge Calciomercato væk fra den tyske klub. Der er nemlig stor interesse fra flere europæiske storklubber, i den unge tyske Schalke-profil. Meyer har tidligere været rygtet væk, men det har endnu ikke endt ud i en færdig handel.

(Photo by Sascha Steinbach/Bongarts/Getty Images)

Klubberne som ifølge mediet viser interesse er FC Barcelona, AC Milan, Arsenal og Liverpool. Det italienske medie skriver samtidig at det meldes at Max Meyer, har størst intersse i at skifte til en af Premier League-klubberne.

Max Meyers kontrakt med den tyske klub Schalke, udløber når denne sæson er slut. Så derfor skal Meyer og Schalke nå frem til en forlængelse, eller om de må vinke farvel til den unge tyske midtbanespiller.

Eftersom at det tyder på at Max Meyer ikke forlænger kontrakten med Schalke, så bliver han kontraktfri til sommer. Derfor vil den tyske klub ikke komme til at tjene penge på at Meyer skriver under med en anden klub.

Nu kommer det formentlig primært til at gå ud på, hvilken af de interesserede klubber Meyer vil til. Samtidig med at det omhandler hvilken af de klubber, som vil tilbyde den bedste løn og de bedste eventuelle bonusser.

Hvor vil den tyske midtbanespiller hen?

Men som der tidligere er blevet nævnt, så har tyske Max Meyer mere eller mindre afgjort hvor han vil hen. Tyskeren vil nemlig gerne prøve kræfterne af i Premier League, og derfor bliver det formentlig enten Liverpool eller Arsenal som vinder.

Hvilken af de to klubber som Max Meyer så vil til, det afsløres som sådan ikke. Dog meldes det at Jürgen Klopp som er træner i Liverpool, godt kan spille en rolle. Da både Klopp og Max Meyer er tyske.

Læs også: Rygte: Conte er stadig førstevalget til dette job…