Foto: Alex Livesey/Getty Images

Foto: Alex Livesey/Getty Images

Klublegenderne, Paul Scholes og Rio Ferdinand, er ude med hård kritik af Louis Van Gaal og Manchester United-holdet ovenpå holdets nederlag til Liverpool i Europa League.

Det har ikke set godt ud for Manchester United, siden Louis Van Gaal kom til klubben.

En øjeblikkelig position som nr. 6 i Premier League og en tilværelse i Europa League er uvant kost for Manchester United, men ikke desto mindre er det den aktuelle virkelighed for klubben.

Læs også: Hvem vinder kampen om Paul Pogba?

Torsdag aften led man så endnu en bet på vejen, da det blev til et 2-0 nederlag til ærkerivalerne fra Liverpool FC i Europa Leagues ottendedelsfinaler.

Det har endnu en gang fået flere Manchester United-legender til at spidse både blyant og tunge og udtale sig om United og Van Gaal i skarpe vendinger.

”Det var kaotisk – så skidt. I aften (i går, torsdag, red.) var en katastrofe. Liverpool havde en spillestil. United? Jeg havde ingen anelse om, hvad de forsøgte at gøre”, udtaler Uniteds tidligere midtbane-general til engelske BT Sport.

Læs også: Soccerlens: Conte ønsker at hente tidligere Juventus-profil til Stamford Bridge

”United har brugt 250 millioner pund (på nye spillere under Van Gaal, red.). Holdet er nummer seks i Premier League og er nu endt i Europa League. Man burde konkurrere med hold som Barcelona, Real Madrid og Bayern München”, konkluderer Paul Scholes til BT Sport.

Også Uniteds tidligere forsvarsklippe, Rio Ferdinand, er ude med kritik af Manchester United efter 2-0 nederlaget til Liverpool. Ferdinand mener blandt andet, at Van Gaal har formået at gøre holdet dårligere.

”Eventyret er væk. Spillerne man har skilt sig af med som Angel Di Maria, Nani, Patrice Evra, Javier Hernández, Shinji Kagawa, Danny Welbeck, Rafael og Darren Fletcher, er de dårligere end spillerne ude på banen nu? De er bedre end det hold derude i dag. Det er problemet”, udtaler Rio Ferdinand ifølge nyhedsmagasinet Reuters.

Læs også: BREAKING: Thomas Frank siger op – Auri Skarbalius overtager