Engelske Harry Kane er kendt for at spille fodbold for Tottenham Hotspur. Fodbold er dog ikke det eneste den 22-årige brite kan finde ud af.

Kanes fodboldevner er meget gode, men det betyder jo ikke, at han ikke kan være god til en anden sportsgren.

Han har i hvert fald prøvet kræfter med amerikansk fodbold, da han har medvirket i en video, som skal promovere Madden NFL 2016, som er et computerspil, der omhandler amerikansk fodbold. I den forbindelse troppede Harry Kane op i amerikansk fodboldtøj, for derefter at kaste med bolde, skyde til bolde og gribe bolde.

Læs også:Messi vinder endnu et trofæ!

Videoen viser, at Harry Kane faktisk er ganske udmærket til den amerikanske sportsgren, men han holder sig nok stadig til fodbold fremover. Dog kan den unge angriber ikke være særlig tilfreds med sin egen sæson, da han indtil videre ikke har scoret nogle mål i løbet af sæsonens første fire Premier League kampe. Samtidig har Tottenham kun fået 3 point i de første fire kampe, så det kan være, at Kane hellere vil prøve kræfter med NFL fremover, hvis ikke han får gang i målscoringen inden for de næste par kampe.

Kane fik sit store gennembrud i sidste sæson, hvor han scorede hele 21 mål i Premier League, hvilket har gjort forventningerne til ham i denne sæson tårnhøje. Han har dog ikke indfriet dem endnu, men mon ikke han nok skal få banket nogle kasser ind så småt, som sæsonen skrider frem.

Læs også:Så er der trukket lod om CL-grupperne!

Den dårlige form fra Kanes side kan også undskyldes med, at han blandt andet har været rygtet til Manchester United hen over sommeren, så det kan have forstyrret hans sæsonforberedelser, hvilket så har kunnet ses i de første kampe.

Videoen hvor Harry Kane udfolder sig med en amerikansk fodbold kan ses herunder: