NYT KONCEPT, KVINDELANDSHOLD OG FIFA 16 PÅ FARTEN

EA SPORTS FIFA Trainer er et nyt koncept, som overordnet gør, at alle brugerne af spillet, selv de bedste, får mulighed for at spille på et endnu højere niveau.

Det benytter kampenes udvikling til at anbefale forskellige valgmuligheder til spillerne. Trainer-anbefalingerne vil udvikle sig, i takt med at ens færdighedsniveau stiger. Alt, lige fra de indledende og basale kommandoer til de senere og mere avancerede tips, vil gøre selv de allerbedste spillere endnu dygtigere. Det er altså et træningsprogram, som hjælper brugeren til at blive endnu bedre, samtidig med at man spiller kampe.

Derudover er der også mulighed for at spille på helt ny måder i FIFA 16. For første gang i FIFA-seriens historie er der er blevet tilføjet kvindelandshold. Kvindelandshold fra Australien, Brasilien, Canada, Kina, England, Frankrig, Tyskland, Italien, Mexico, Spanien, Sverige og USA er at finde i det nye spil.

Som rosinen i pølseenden har EA SPORTS annonceret et nyt mobilspil, som er under udvikling. Dette mobilspil bliver tilgængeligt senere på året og vil i første omgang været gratis til både App StoreSM og Google Play™. I takt med, at teknologien i diverse smartphones og tablets hele tiden blive forbedret har EA SPORTS valgt at lave en ordentlig version af konsolspillet til førnævnte enheder. Der vil være nye finter, hybrid touch-styring og jubelscener.

FIFA 16 er som sagt tilgængelig i butikkerne 24 september, 2015 til følgende spilplatforme: PC via  Origin™, Xbox One, Xbox 360®, PlayStation®4 og PlayStation®3.