Swansea City v Southampton - Premier League : News Photo(Jonathan Moss dømmer til dagligt i den engelske Premier League/Getty Images)

Mange vil nok mene, at det er Manchester United, som har fået flest straffespark anerkendt til sin fordel. Der var dog også mange straffespark, som tilfaldt De Røde Djævle under især Sir Alex Fergusons æra i klubben.

Det så også til tider ud som om, at Ferguson fik hjælp af dommerne. Men nu kan en afslørende statistik fortælle os, hvilket Premier League mandskab, som har fået flest straffespark tildelt i Premier Leagues historie.

Og her er der nemlig ikke tale om de røde bysbørn fra Manchester, men derimod de røde rivaler fra Merseyside, Liverpool F.C.

Liverpool har nemlig fået tildelt hele 135 straffespark til sin fordel siden august 1992. Det skriver Daily Mirror.

Men hvem ligger så nummer to? Det må da være Manchester United! Men nej. Her kommer Arsenal ind med otte færre straffespark tildelt, så man i alt har fået tildelt 127.

Manchester United kommer først ind som nummer tre med 122 straffespark tildelt. Lidt overraskende er Newcastle, Aston Villa og Blackburn også noteret på tabellen, som består af 10 Premier League-klubber.

Listen er som følger:

  1. Liverpool135
  2. Arsenal127
  3. Manchester United122
  4. Chelsea118
  5. Newcastle112
  6. Everton104
  7. Tottenham102
  8. Aston Villa97
  9. Manchester City84
  10. Blackburn83