Den spanske forsvarsspiller Sergio Ramos, der er anfører for både Real Madrid og det spanske landshold afslører åbent i et nyt interview, hvilken spiller han synes burde vinde FIFA ‘The Best’-titlen. Og det overraskende nok ikke hans tidligere holdkammrat og nuværende Juventus-spiller Cristiano Ronaldo. Faktisk peger Ramos på en anden Madrid-kammerat til at løbe med trofæet. Det skriver det engelske medie Goal.com.

Sergio Ramos mener, at den kroatiske midtbanespiller og Real Madrid-spiller Luka Modric burde vinde FIFA ‘The Best’-titlen. Vinderen skal findes blandt de tre nominerede navne, Mohamed Salah, Cristiano Ronaldo og så Luka Modric. Den prestigefyldte titel bliver uddelt d. 24 septempber i London og er mener Ramos altså at Modric skal løbe med trofæet.

Ramos er stadig at finde i Real Madrid, mens Ronaldo som bekendt byttede den spanske hovedstad ud med Torino og Juventus i sommertransfervinduet. Luka Modric er på trods af interesse fra klubber som Chelsea og Totteham, også stadig i kongeklubben, der skal forsøge at vinde La Liga-titlen foran Barcelona, som vandt den sidste sæson. Mohamed Salah er stadig Liverpool-spiller og hans mål i den netop startede sæson må være at score ligeså mange mål som i sidste sæson.

Ramos udtaler sig

Ramos’ udtalelse kom i kølvandet på hans nations 2-1-sejr over England i landsholdspausen.

“Måske synes andre spillere, at det skal være en anden. Men for mig er vinderen Modric. Han fortjener at vinde. Vi får at se hvem der vinder. Han er god ven af mig. Og jeg føler at jeg er stolt af at spille på samme hold som ham.”

“Han er en stor stjerne. Også selvom han er 32 år. Jeg er glad for ham på holdet. Han er gave til alle klubber.”

Modric havde en god sommer, hvor han var en af hovedårsagerne til at Kroatien nåede helt til finalen under sommerens VM-slutrunde i Rusland.