Sky Sports skriver på nuværende tidspunkt at Liverpool-spilleren Emre Can, er tæt på at nå til enighed med europæisk storklub. Det er Serie A-storklubben Juventus, som fortsat jagter den tyske midtbanespiller.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Sky Sports skriver at Juventus, formentlig afslører en ny signing i løbet af den nærmeste periode. Det er den 23-årige tyske midtbanespiller Emre Can, som er tæt på et skifte til Serie A-storklubben.

(Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

Emre Can har fået meget spilletid hos Premier League-storklubben Liverpool. Men det står mere eller mindre klart at Emre Can forlader Liverpool. Den tyske midtbanespiller har kontraktudløb med Liverpool til sommer.

Liverpool har forsøgt at få sikret sig en forlængelse, med den tyske midtbanespiller. Dog har det ifølge Sky Sports været tydeligt, at Emre Can ikke ligefrem var tilfreds med det som Liverpool kunne tilbyde.

Nu har den 23-årige tysker muligheden for at snakke med andre klubber, og få en kontrakt på plads med dem. Det forventes også at Emre Can og  Juventus, er meget tæt på at nå til enighed.

Når de to parter til enighed om uenigheden?

Der skrives på nuværende tidspunkt om at det eneste som mangler, er at Emre Can og Juventus skal nå til enighed om den sidste lille ting. Det handler nemlig om længden på kontrakten som Emre Can så skal tilbydes, hos Serie A-storklubben.

Uenigheden ligger på nuværende tidspunkt på om hvor vidt Emre Can skal have tilbudt fire år, eller fem år i hans kontrakt. Mediet melder at der er andre klubber som nu også viser interesse, i den tyske midtbanespiller.

Men det står ifølge Sky Sports ret klart at Emre Can, gerne vil til den italienske storklub. Dog forventes det også at Emre Can skal have en form for forsikring, for at han får godt med spilletid hos den italienske storklub.

Læs også: FCK-stjerne takker nej til Kina og de gode penge: Vil kæmpe sig tilbage på holdet