Den 30-årige Arturo Vidal rygtes ifølge engelsk medie væk fra den tyske storklub. Der er efter sigende stor interesse i Vidal, fra flere europæiske storklubber.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Goal skriver, at Bayern München-profilen Arturo Vidal har tilspillet sig interesse fra europæiske storklubber. Der er stor interesse fra Premier League-storklubber og Serie A-storklubber.

(Photo by Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images)

Nu melder det engelske medie at Serie A-storklubben Inter Milan, har størst interesse i den 30-årige chilenske midtbanespiller. Inter Milan har vist interesse i mange spillere, og derfor må det forventes at de er klar til at spendere mange penge.

Dog melder mediet samtidig at Artuo Vidal skulle have udtalt, at hans agent altså ikke har modtaget noget bud fra den italienske storklub. Inter Milan har i løbet af sommeren handlet ind, og de har tilføjet seks spillere til truppen.

Serie A-storklubben Inter Milan har ifølge det engelske medie, handlet meget ind fordi de har en plan. Planen går ud på at de hos Inter ønsker, at komme til at deltage i toppen af Serie A. Da de gerne vil tilbage til deres tidligere stortid.

Chileneren er en vigtig Bayern München-spiller

Goal understreger samtidig at den 30-årige Arturo Vidal er en af Bayern Münchens vigtigere spillere, på midtbanen. Derfor skal der formentlig bruges mange penge, for at Bayern München har interesse i at sælge den erfarne midtbanespiller.

Læs også: Her er de 25 bedste spillere i Premier Leagues historie – dansker er med på listen!