Foto: NIVIERE/SIPA

En sjov video af Ronaldo, der laver sjov, går i øjeblikket verden rundt. 

På trods af, at han stadig har sit debutmål til gode for Juventus efter de første tre kampe for klubben, ser den tidligere Real Madrid-spiller ud til at være i godt humør. I hvert fald, hvis man tolker ud fra gårsdagens træningspas.

I takt med, at Juve-spillerne entrerede banen, spottede Ronaldo lynhurtigt TV-værten, som var i gang med at lave en live-reportage fra Juventus’ træningsanlæg.

Den portugisiske landsholdsspiller besluttede sig herefter for at parodiere værten, før han bryder ud i stor latter. Det er denne video, som kan ses nedenfor.

I sommeren 2018 skiftede portugiseren sin klub igennem ni år, Real Madrid, ud til fordel for italienske Juventus. Tre kampe inde i sæsonen har den ellers så målfarlige portugiser ikke fundet vej til netmaskerne endnu.

I 2016 vandt han EM med sit hjemland i en finale, som bød på en sejr over Frankrig. Dermed revancherede han sig fra finalen i 2004, hvor Portugal – som dengang var værtsnation – blev besejret af Grækenland med 1-0.

LÆS OGSÅ: Asensio: Sådan sagde jeg farvel til Cristiano Ronaldo

I løbet af sine ni år hos Real Madrid, nåede han blandt andet at vinde Champions League-trofæet tre gange i træk. Det er altså en imponerende bedrift.

I det nye FIFA-spil, der udkommer den 28. september, er han på samme niveau som Lionel Messi. Det kan du læse meget mere om lige her.

Får vi snart “den gamle Ronaldo” at se igen?

Det virker dog ikke helt som om, at Ronaldo har taget samme gode niveau med fra storhedstiden hos Real Madrid. Som skrevet ovenfor, har han stadig sit første mål til gode hos Torino-klubben.

Foruden Real Madrid, har karrieren også budt på ophold hos Sporting Clube de Portugal i hjemlandet og en årrække under Sir Alex Ferguson hos Manchester United.

Derudover har han spillet 154 kampe på landsholdet, siden han fik debut i 2003.