Hvis du bare har fulgt det mindste med i moderne fodbold det seneste døgn, ved du også, at hovedstadsklubben Atletico Madrid har fået afvist deres appel og deres transfer ban, der forhindrer dem i at købe og sælge spillere i et helt år. 

AF KRISTIAN PARIS 

Ja, Simeone og co. kan godt glemme at få nye spillere til truppen det næste år. I stedet må de sætte deres lid til udlejede spillere, der returnerer og B-holdet. Her er de transfers vi havde glædet os til at se, men i hvert fald ikke bliver en realitet.

Diego Costa fra Chelsea

Arsenal v Chelsea - The Emirates FA Cup Final

Selvom angriberen ser ud til at skifte Stamford Bridge ud med Kina, har der alligevel været en del rygter, der har kædet spanieren sammen med sin tidligere klub Atletico Madrid.

Især ville det blive virkelighed, hvis Simeone lader Griezmann gå til fordel for netop Chelsea eller deres Premier League konkurrenter fra Manchester United.

Alexandre Lacazette fra Lyon

FBL-FRA-LIGUE1-PSG-LYON

Atletico indgik angiveligt en bindende aftale om at hente Lacazette i sidste måned, men den er altså blevet ophævet, eftersom klubbens transfer ban er gyldigt fra og med dette transfervindue.

Det eneste, der måske alligevel kan sende franskmanden til klubben er, hvis han er villig til at sidde et halvt år på bænken i Madrid og altså ikke spille kampe.

Antoine Griezmann til Manchester United

FBL-EUR-C1-ATLETICO-REALMADRID

Den nok mest ombejlede herre i moderne fodbold i øjeblikket. Har selv indrømmet på TV, at der er 6 ud af 10 chance for at han skifter til Old Trafford denne sommer.

Men det  sker desværre ikke for franskmanden, som alle Premier League fans ville  have glædet sig til at begå sig i verdens bedste liga på et af verdens bedste hold.