Den skandinaviske storklub, Rosenborg BK, som har millioner af følgere på de sociale medier har besluttet sig for ikke at udføre den planlagte træningslejr til Dubai i januar.

Kristiansand 20160512. Eliteserien fotball 2016: Start-Rosenborg 0-2. Starts Mathias Rasmussen etter eliteseriekampen mellom Start-Rosenborg på Sparebanken Sør Arena. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix

Da det mandag blev offentliggjort, at klubben skulle en tur til Dubai, udløste det meget aktivitet fra medlemmer og supportere af klubben. Det har ført til diskussioner internt i klubben.

Der er fuld enighed om, at klubben trækker sin beslutning tilbage, og derfor ikke rejser til Dubai.

Den sportslige afdeling i Rosenborg arbejder nu på at finde alternativer til en ny træningslejr i januar.

Det er blandt andet fanklubben, Kjernen, der har haft held med at få klubben til at omgøre beslutningen om en træningslejr i Dubai.

– Rosenborg er meget mere end bare eventyrlig succes på fodboldbanen. Tradition, åbenhed, folkelighed. En klub for alle, som har et ønske om at høre hjemme der.

Turen til Dubai stemmer ikke overens med klubbens værdigrundlag, skriver fanklubben videre.

– Vi i Kjernen er stolte af vores klub, og det vil vi gerne fortsætte med at være. Derfor er det bydende nødvendigt at minde om klubbens værdigrundlag.

På grund af klubbens succes, har den fået meget popularitet i Norge og i Skandinavien, men der er også en del, som er misundelige på klubbens succes, skriver fangruppen, Kjernen.

– Rosenborg er en klub, som mange ser op til. Jovist, der er også mange som ikke kan lide os, men det handler om misundelse. Klubben ønsker at have en profil som noget mere end bare et fyldt pokalskab. Vi skal gå foran. Vi skal bruge vores indflydelse og tage vores ansvar for at påvirke verden i en postiiv retning.

Til sidst lyder der også en stikpille til F.C. København, og en opfordring til klubbens ledelse.

– Vi er da for fanden ikke Molde eller FC København.

– Til ledelsen i Rosenborg Ballklub: Skift mening med det samme, aflys denne skammelige tur, og indkald til et ekstraordinært bestyrelsesmedlem, så I kan få muligheden for at beklage dette tåbelige forsøg på at ødelægge klubben, til klubbens medlemmer.