England-fans er rykket sammen om at samle penge ind til en returbillet til den unge offensivspiller, som ikke har ramt noget, der ligner topniveau til EM i Frankrig.

Af Anders Lang Jensen

MARSEILLE, FRANCE - JUNE 11: Raheem Sterling of England during the UEFA EURO 2016 Group B match between England and Russia at Stade Velodrome on June 11, 2016 in Marseille, France. (Photo by Catherine Ivill - AMA/Getty Images)

Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images

Fansene er så sure på den 21-årige Manchester City-kantspiller, at de vil sende ham ud af den engelske landsholdstrup.

Den unge spiller floppede stort i både åbningskampen og i den seneste kamp mod Wales.

Her blev Sterling skiftet ud til pause i mod Wales. Og udskiftningen virkede. For Jamie Vardy og Daniel Sturridge kom på banen. Og begge to scorede en pind hver, og hev 3 point til England i hus.

Men englænderne er stadig ikke tilfredse. En fan ved navn Aaron Bamford har lavet en fond, som hedder: ”Vi skal have £200 for at sende Raheem hjem.”

Og den sure fan skriver videre: ”Roy Hodgson vil ikke lade ham blive på hotellet, så nu er det op til os at få ham væk fra Frankrig.”

Målet var £200, men det er allerede overskredet. Mange fans er enige med Bamford. Og en person skriver bl.a.: ”Det er den bedste ting, jeg nogensinde har doneret til.”