SPILLERE CHELSEA SKAL FORSØGE AT HOLDE PÅ FOR ENHVER PRIS

Eden Hazard – Selvfølgelig kan vi ikke komme uden om belgiske Eden Hazard. Han er nomineret til året spiller i Premier League og står altid for offensive og kreative indslag, når Chelsea stort set altid vinder.

(Photo by Ashley Western – CameraSport via Getty Images)

Andreas Christensen – Den danske defensive midtbanespiller Andreas Christensen er forventet at vende tilbage til Chelsea denne sommer efter at have været udlejet de sidste to sæsoner til Borussia Mönchengladbach. Eksperter har udråbt ham til at blive en af de bedste defensive midtbanespiller i verden og han kunne meget nemt følge i fodspor på spillere Nemanja Matic, Sergio Busquets eller Xabi Alonso. I en alder af 21 år, har han gennem halvandet år været fast mand på det tyske Bundesliga-mandskab og klubber som Manchester City, Bayern München og Liverpool har fået øjnene op for det danske stortalent.

N’Golo Kante – Ligesom Hazard er N’Golo Kante også nomineret til årets spiller og det er ikke helt uden grund. Han har været eminent på den defensive midtbane og været en af de væsentligste årsager til Chelsea mange cleen sheets i denne sæson.

Nathaniel Chalobah – Nathaniel Chalobah er et glimrende eksempel på, at Chelseas taktik med at købe rigtig mange unge talentfulde spillere og derefter udleje dem til mindre klubber i stedet for at give dem chancen på førsteholdet, har virket. Den engelske midtbanespiller kom tilbage fra Napoli i sommer og har siden imponeret i cupkampe og ved indskiftningstjanser. Han går i sandhed en stor fremtid i møde.

(Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Gary Cahill – I Conte tre-back-system har Cahill været den mest solide af alle, han har stort set spillet hver kamp og så laver han et minimalt antal af fejl. Den engelske midterforsvarer er i gang med at løfte arven fra John Terry og Cahill bliver højst sandsynligt den næste rigtige anfører hos The Blues som klubben også kaldes.

Brug piletasterne herunder for at læse, hvilke spillere Chelsea burde sælge i sommerens transfervindue