Tottenham har Alderweireld-erstatning i kikkerten, han spiller til dagligt i Serie A.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge mediet Premiuim Sport, har Tottenham Serie A-forsvarsspiller i kikkerten. Det meldes at Pochettino og Tottenham leder efter en mulig erstatning for Toby Alderweireld, som længe har været rygtet væk fra Spurs.

(Photo by Marco Luzzani/Getty Images)

Den belgiske forsvarsspiller har specielt været sat i forbindelse, med et skifte til Premier League-konkurrenten Manchester United. Dog er Tottenham-tilhængerne ikke glade, for den spiller som Tottenham skulle have i kikkerten, som erstatningen for Alderweireld.

Hele grunden til at den solide belgier, Toby Alderweireld rygtes væk. Er fordi at han ikke vil underskrive en ny kontrakt, med Premier League-storklubben Tottenham Hotspur. Derfor forventer de fleste, at Toby Alderweireld formentlig er en færdig mand, hos Spurs.

Det er en Atalanta-spiller, som rygtes mod Tottenham som en erstatning for Alderweireld. Det er den 27-årige brasilianer Rafael Toloi, som i 2015 skiftede fra Sao Paulo til den italienske klub Atalanta.

Rafael Toloi har været solid, i sin tid for den italienske klub. Men mange er i tvivl om Tolois niveau, da man må sige der er forskel på Toby Alderweireld og Rafael Toloi. I den netop afsluttede sæson, har Rafael Toloi fået 39 kampe for Serie A-klubben Atalanta.

Er brasilianeren god nok til Tottenham?

Den 27-årige brasilianske forsvarsspiller har dog ikke formået at få sin debut, på det brasilianske landshold endnu. Det er kun blevet til kampe for det brasilianske U-20-landshold. Det er også lidt en indikation på, at Tolois niveau formentlig ikke er super eftertragtet.

Mange Tottenham-fans ville formentlig håbe på, at Tottenham ville lede efter en Alderweireld-erstatning, på en højere hylde end Rafael Toloi. Når man kigger sådan på det, at Tottenham jagter en spiller som ikke har fået debut for sit landshold, så kan det godt forstås.

Læs også: PL-storklub har Flamengo-talent i kikkerten