Af Anders Lang Jensen

Efter Mancester Citys store Champions League-nedtur på udebane mod Monaco planlægger ledelsen i klubben sammen med manager Pep Guardiola en sommer-revolution af de helt store.

Foto: REUTERS/Dylan Martinez

Den spanske manager får ifølge The Mirror tildelt svimlende £200m svarende til 1,7 milliarder danske kroner. Store spillere bliver ifølge avisen ofret for Guardiolas planer. Vincent Kompany, Yaya Toure, Eliaquim Mangala og Joe Hart er bare nogle af de navne, som ikke har en fremtid i Manchester-klubben efter sommerferien.

Guardiola vil købe 4 nye forsvarsspillere, efter netop denne del af banen har set ualmindelig ringe ud for hans mandskab. Styrmanden Kompany har længe været plaget af skader, men senest mod Monaco var en 100% fit, men Guardiola valgte ham alligevel fra sin 18-mands trup til kampen. En beslutning Kompany efter sigende er rasende over.

Photo by Getty Images

Bacary Sagna, Pablo Zabaleta, Gael Clichy og Willy Caballero er de defensive spillere, som alle har fået beskeden, at de er væk til sommer. Leonardo Bonucci, Joshua Kimmich og Jose Gaya er navne, som Guardiola gerne ser i klubben. Alle spillere bliver der budt på fra Citys side.

Offensive spiller kommer der også en udrensning af. Her nævnes Yaya Toure, Samir Nasri og Wilfried Bony der heller ikke har en fremtid på Etihad.