Manchester United viste sidste sommer, at de er en klub, der kan bruge rigtig mange penge på spillere. Angel Di Maria blev hentet til klubben for hele 600 millioner og Radamel Falcao blev hentet på en af de dyreste lejeaftaler, der nogensinde er indgået i fodbold. 1865115

Meget peger i retning af, at Manchester United vil fortsætte tendensen denne sommer og bruge massere af penge på nye spillere. Gareth Bale skulle eftersigende være manden, som klubben allerhelst vil have fat i. De er klar til at gøre næsten hvad som helst for at få fat i den lynhurtige waliser, som seneste imponerede med to mål i Wales’ kamp igår.

Gareth Bales drøm har altid været, at spille for Real Madrid, men livet i klubben har ikke været en udpræget succes. Sky Sports melder idag, at Manchester United er klar til at betale et enormt beløb for at få Gareth Bale til Old Trafford. Real Madrid vil angiveligt ikke sælge, men de har før overrasket fodboldverdenen med deres salg af spillere som, Mesut Özil og Angel Di Maria.