Af Anders Lang Jensen

Sommeren 2016 blev en mærkværdig sommer med henhold til transfermarkedet blandt de største klubber i verden. Beløbene steg stille og roligt i vejret, og det var Paul Pogbas skifte fra Juventus til Manchester United. Handlen blev den dyreste nogensinde angiveligt på omkring 89 millioner engelske pund.

Photo by Dan Istitene/Getty Images

Den rekord er sidenhen blevet slået flere gange. Heriblandt i sommerens transfervindue hvor Neymar skiftede til PSG i det franske angiveligt for omkring 222 millioner euro. En fuldstændig vanvittig pris som selvfølgelig slog rekorden med flere længder.

Manchester Uniteds egen transferrekord i overgangssum for en spiller er uden tvivl franske Pogba, men nu melder engelske medier, at Jose Mourinho øjner at hente en ny midtbanestjerne, og lad det koste hvad det ville. Næste sommer bliver det endnu en gang tid til en shopping-tur for United.

Ifølge avisen The Express vil portugiseren hente Lazio-stjernen Sergej Milinkovic til Old Trafford. Den unge midtbanestjerne er blevet en voldsom stor profil for det italienske hold og følges ifølge avisen også af Manchester City og landsmændene fra Juventus.

United fører dog kampen om den serbiske landsholdsspiller. Mourinho er opsat på at hente den 22-årige midtbanestrateg til Drømmenes Teater i Manchester. Lazio ønsker en stor pris for serberen, og det er United klar til at indfri. Avisen melder, at Mourinho vil byde hele 95 millioner engelske pund.

Photo by Marco Rosi/Getty Images

Sergej Milinkovic kom til Lazio fra belgiske Genk i sommeren 2015 for blot 16 millioner pund. Sidenhen er han dog vokset til én af de mest eftertragtede midtbanespillere i Europa. Næste sommer er der dog interesse fra United, hvorfor Lazio-karrieren kan lakke mod enden.

I sidste weekend havde Mourinho sendt scouts til det italienske, hvor Lazio mødte Sampdoria. Og selvom serberen skrev under på en ny kontrakt med klubben tidligere på året, skræmmer det langt fra englænderne væk i deres dyre jagt på midtbanestjernen.