De seneste dage er franske Anthony Martial blevet rygtet væk, og Mourinho heller er tilfreds med den unge angribers præstationer. Dermed er der rift om franskmandens underskrift selv for de største giganter i verden.

Af Anders Lang Jensen

MANCHESTER, ENGLAND - NOVEMBER 30:  Anthony Martial of Manchester United celebrates scoring their second goal during the EFL Cup Quarter-Final match between Manchester United and West Ham United at Old Trafford on November 30, 2016 in Manchester, England.  (Photo by John Peters/Man Utd via Getty Images)

Photo by John Peters/Man Utd via Getty Images

De to store rivaler Real Madrid og Barcelona, som så sent som i går krydsede klinger på Camp Nou, i en kamp der endte 1-1, er i endnu en duel om en spiller. Martial er vellidt hos de to store spanske giganter, og Real Madrid har en fordel. De har James på holdkortet, og netop en byttehandel kan komme på tale.

På colombianeren er ikke glad på Bernabeu, og søger et skifte, samtidig med at nogenlunde samme situation udformer sig i det engelske og hos Martial. Ifølge medier vil Barcelona og Real ligge hele £60m på bordet for den unge franskmand. Men Madrid-klubben vil angiveligt ligge en spiller i handlen. Nemlig James og en byttehandel ligner en stor mulighed for Madrid.

Ville Martial klæde Real eller Barca bedst, eller skal han blive, hvor han er?