Wesley Sneijder synes færdig i tyrkiske Galatasaray, når kontrakten udløber til sommeren 2018. Dog tyder det på, at hollænderen allerede kan være fortid i sin tyrkiske klub før kontraktudløb, da agenten afslører Sneijders frikøbsklausul. Og den er til at overkomme for de fleste klubber.

AMSTERDAM, NETHERLANDS - NOVEMBER 09:  Wesley Sneijder of the Netherlands in action during the international friendly match between Netherlands and Belgium at Amsterdam Arena on November 9, 2016 in Amsterdam, Netherlands.  (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

(Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

Den hollandske midtbanespiller tiltrækker tilsyneladende stor opmærksomhed fra klubber i Europa og i den kinesiske Super League:

– Ja, der er to klubber som vil have ham, men han har stadig en kontrakt med Galatasaray og der er endnu ikke kommet et forslag til spilleren, udtaler Sneijders agent ifølge FCInter1908.

Derudover afslører agenten Wesley Sneijders frikøbsklausul, som er i den lave ende:

– Vi vil se hvad der kommer til at ske. Enhver klub kan købe Wesley for 7,5 millioner euro (55,75 millioner danske kroner), som der er i hans kontrakt, udtaler agenten.

Den 32-årige midtbanespiller har i denne sæson spillet 16 kampe for Galatasaray og scoret to mål. Han kom til klubben i 2013 fra den italienske klub Inter.