F.C. Københavns norske træner, Ståle Solbakken, er angiveligt ærgerlig over, at man ikke valgte at satse på Solbakkens landsmand, Alexander Sørloth, som man efter sigende flere gange havde i kikkerten.

(Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Hovedstadsklubben skilte sig i sommer Andreas Cornelius til italienske Atalanta for en sum af 30 millioner kroner. Arvtageren til den danske landsholdsspiller skulle blive den cypriotiske Pieros Sotiriou, som allerede var blevet hentet ind, før Cornelius var blevet skibet af sted.

Sotiriou var dog ikke den eneste angriber, F.C. København havde i kikkerten som afløser til Andreas Cornelius. Således havde talentspejderne hos de forsvarende mestre også et godt øje til den nuværende stjerne hos FC Midtjylland, Alexander Sørloth.

Ståle Solbakken antyder, at han godt gad at have den nuværende FCM-stjerne i sin trup.

Det kan de da ikke mene: FC Barcelonas stadion skifter navn

 

Da han af tv-kanalen, Canal 9, i forbindelse med nedtakten til Horsens-FCK, skulle forholde sig til spørgsmålet om, hvorfor de ikke hentede Alexander Sørloth som Andreas Cornelius’ afløser, svarede han således.

-Det er et spørgsmål, som vi også har stillet os selv.

Lækket: Her er Belgiens trøje til VM – og den er ret fed

 

Sørloth viste ikke nok klasse, da vi scoutede ham

Nordmanden fortæller ydermere, at man så den norske angriber i aktion mange gange, hvor han ikke præsterede på et højt nok niveau, og heller ej scorede mål.

Derfor kunne FC Midtjylland i stedet for snuppe Alexander Sørloth for den nette sum af lige under to millioner kroner. Billigt for en angriber, der indtil videre har scoret otte mål for den midtjyske klub.

Liste: De 50 bedste klubber i verden – Daniel Høegh har spillet for nummer 30

 

Solbakken og F.C. København kunne imidlertid godt bruge Sørloths evner i øjeblikket. De forsvarende mestre ser nemlig ikke ud til at kunne forsvare titlen i denne sæson, og for tiden er man placeret på en noget skuffende femteplads i Alka Superligaen.