Central midtbane: Jorginho

Den eneste store transfer, som Chelsea indtil videre har lavet i transfervinduet. Den brasilianske midtbanespiller Jorginho er kommet til klubben fra Napoli og alt ser du til, at han kommer til at indgå i startopstillingen på midtbanen. Det bliver en tremandsmidtbane med de centrale spillere.

Sarri kender ham særdeles godt for deres tid i Napoli begge to. Og derfor kan blive en guldklump for The Blues, som klubben også kaldes. Han er en rigtig boks-til-boks-spiller, der både kan forsvare og brilliere offensivt.

Central midtbane 2: Ruben Loftus-Cheek

Egentlig ville man sige, at N’Golo Kante skulle spille den plads på midtbanen. Og det kommer han formentlig også til. Men ikke på nuværende tidspunkt. Lige nu hviler han sig stadig efter den fuldt fortjente VM-triumf med det franske landshold. Af den grund har klubbens eget talent, Ruben Loftus-Cheek grebet chancen og været fast mand på midtbanen i træningskampene.

Foto: Alex Morton/Getty Images

Han har holdt offensivspillere Ross Barkley ude af holdet og det er ikke uden grund. Loftus-Cheek har vist sig som målfarlig og som en vaskeægte fighter.

Central midtbane 3: Cesc Fabregas

Den 31-årige midtbanespiller var tæt på at forlade Chelsea for to sæsoner siden, hvor han næsten aldrig var en del af de startende 11 spillere. Men i sidste sæson ændrede den kendsgerning sig og Fabregas livede op som en ånd af en æske. Han har stadig kvaliteter og kommer helt sikkert til at fungere godt med Kante og Jorginho på midtbanen.

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side – hvor i kan læse meget mere om resten af Chelsea-mandskabet