Højre kant: Pedro

Willian kunne også spille i stedet for Pedro, men har i en længere periode været rygtet væk fra London. Og i trænigskampe har træner Sarri heller ikke gjort brug så meget af Willian, som man måske ville have gjort, hvis han skulle være en del af truppen efter transfervinduet. I stedet bliver det Pedro, der skal spille på kanten, hvis ikke Chelsea henter en anden spiller for salget af Willian.

(Photo by Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images)

Den 30-årige tidligere Barcelona-spiller har stadig masser af fikse driblinger i ærmet og vi er sikre på, at han kan varetage opgaven. Om han kan levere de mål og assists, der skal til, hvis Chelsea skal blive engelske mestre igen, er mere tvivlsomt og derfor kunne det måske være en ide at investere i en mere målstærk kantspiller. Indtil videre er Pedro dog et fint alternativ.

Angriber: Alvaro Morata

Chelseas rekord-transfer Alvaro Morata, der kom sidste sommer ser endelig ud til at at have fundet sig selv. I pre-season-kampene har han vist klasse og scoret flere mål. Han har også brændt et straffespark (som mod Arsenal), men udover dette har den tidligere Real Madrid-spille kun givet positive indtryk.

Han er mere kynisk og ser mere skarp og fit ud. Han kan blive manden, der bringer mesterskabet til London. Men det kræver altså 20+ mål fra ham.

Venstre kant: Callum Hudson-Odoi

What?! Hvor er Eden Hazard tænker i så? Ja det er et godt spørgsmål. Det er de færreste, der ser alle træningskampene, men hvis man har gjort det, så ved man også, at den 17-årige Callum Hudson-Odoi er den svedigste spillere lige nu.

Han fik  Hector Bellerin til at ligne en serie-spiller i kampen mod Arsenal og han assisterer sine medspillere på Chelsea-mandskabet som om han aldrig har lavet andet. Han fortjener en chance og så kan det være at Eden Hazard skal tage over bagefter – hvis ikke han er solgt en anden klub…