José Mourinho har ifølge Diario Gol stadig stor interesse, i Real Madrid-spilleren James Rodriguez. Om skiftet bliver en realitet, vides endnu ikke. 

Af Lasse D. Drescher

Det spanske medie Diario Gol skriver at der er en Real Madrid-spiller, som har stor interesse i et skifte til Premier League-storklubben Manchester United. Det er den columbianske kreatør James Rodriguez der er tale om.

(Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

Den 25-årige James Rodriguez er tidligere blevet rygtet mod Manchester United. Men det er endnu ikke endt ud i en afsluttet handel. Mediet understreger dog at José Mourinho stadig har interesse i Rodriguez.

Den columbianske midtbanespiller har været en af Real Madrids største stjerner. Men efter trænerskfitet sidste sommer, er det ikke blevet til meget spilletid for James Rodriguez.

Hvad kommer columbianeren til at koste?

Det spanske medie skriver at José Mourinho og Manchester United vil betale omkring 300.000.000 kroner, for den 25-årige columbianer. Diario Gol skriver at United altså ikke har planer om at betale mere end de førnævnte 300.000.000 kroner.

Real Madrid kræver dog ifølge det spanske medie, en pengesum på mere end de penge som Manchester United står klar med. Hvad den spanske storklub kræver for James Rodriguez, er der ikke nogen melding om.

Det er blot blevet til 13 La Liga-kampe for James Rodriguez, i den netop afsluttede sæson. Derfor er det forståeligt hvis James Rodriguez har interesse, i at forlade den spanske storklub.

Læs også: Avis melder om choktransfer. Rooney skifter til Premier League-klub