Real Madrid ser du til at miste deres midterforsvarer Pepe idet portugiserens kontrakt udløber til sommer. Kilder melder om, at en forlængelse er langt væk og at forsvarsspilleren godt kunne tænke sig at prøve noget andet. 

Af David Paris 

På grund af et transferforbud for Real Madrid, der formentlig komme til at forhindre klubben i at købe nye spillere de næste to år, er man gået all in på at sørge for at klubbens nuværende spillere bliver hvor de er.

Dette viser kontraktforlængelserne med Luka Modrid og Toni Kroos, der blev offentliggjort tidligere i dag. Det ser dog ikke så godt ud for en anden af træner Zinedine Zidanes spillere. Han hedder Pepe og hans kontrakt udløber allerede til sommer.

Kilder tæt på klubben og spillere fortæller, at de er parter er langt fra hinanden i en eventuel forhandling af en kontraktforlængelse og at den portugisiske midterforsvarer måske kunne have mod på at prøve noget andet.

Af den grund kan andre klubber forhandle en ‘pre-kontrakt’ allerede til januar og faktisk sikre Pepe om under to måneder.

Ifølge den engelske avis The Sun er London-klubben Chelsea tættest på en eventuel ‘pre-kontrakt’ i januarmåned og det er noget der bringer glæde i The Blues-lejren. I sommers handlede det desperat om at finde en defensiv forstærkning og man endte med at hente David Luiz tilbage fra Paris Saint-Germain.

Om det har været en succes er lidt svært at sige og man kan egentlig først vurdere det til sommer. Uanset hvad kunne Pepe helt sikkert være en forstærkning til Chelsea, der skal prøve at genvinde det engelske mesterskab.