Den tidligere Liverpool-anfører, Graeme Souness, mener, at to kampe bliver afgørende for både Liverpool og Manchester City i kapløbet om Premier League-mesterskabet i denne sæson.

Manchester City Liverpool
Foto: Mark Thompson/ALLSPORT

Takket være mål fra Sadio Mané og Mohamed Salah vandt Liverpool med 2-0 mod Chelsea søndag aften. Det betyder, at klubben for en stund er tilbage til førstepladsen.

I de to kommende kampe skal Merseyside-klubben op imod Cardiff og Huddersfield, men det er i den efterfølgende kamp, at klubben, der har hjemme på Anfield Road, skal passe på.

Det er nemlig kampen mod Newcastle og det bliver derfor et gensyn med den tidligere Liverpool-træner, Rafa Benitez, der kommer til at afgøre, hvor titlen havner, mener Souness.

LÆS OGSÅ: Liverpool foreslår byttehandel: Vil have Real Madrid-brasser i bytte for Sadio Mané

“Når man kigger på de to hold (Manchester City og Liverpool, red.) er den svære kamp for City kampen mod United. Rivalopgør er de sværeste at forudsige,” siger skotten til Sky Sports.

“Den farlige kamp for Liverpool, ifølge mig, er på udebane mod Newcastle.

Den næste kamp imod Cardiff ordner sig selv. Selvom Cardiff nok kommer til at kæmpe, med alt hvad de har.

Kampen mod Huddersfield bliver heller ikke den store udfordring. De tænker allerede på næste sæson. For mig er Newcastle-kampen en væsentlig bekymring.

Den måde, som Rafa sætter sit hold op på, gør, at hans hold kan være defensivt indstillede, modstå presset og forsøge på kontra-angreb.

Taktisk er han vældig god. Støtten deroppe (i Newcastle, red.) kommer til at passe til den kamp. De vil gøre livet besværligt for modstanderne.

Ifølge mig kommer Liverpools kamp i Newcastle og Citys på Old Trafford til at afgøre mesterskabet.”