Manchester United-spiller rygtes mod Premier League-konkurrenten Southampton.

Af Lasse D. Drescher

Et engelsk medie skriver at Southampton har Manchester United-spiller i kikkerten. Det er den spanske midtbanespiller Juan Mata, som rygtes væk fra Old Trafford. Den nu 30-årige spanske United-spiller, forventes ikke at kunne få en ekstremt vigtig rolle hos United.

(Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

Derfor vil et skifte væk fra Manchester United være en mulighed, for at Juan Mata stadig kan spille på et rimeligt højt niveau. I øjeblikket rygtes Xherdan Shaqiri også til Manchester United, og såfremt det sker, vil Juan Mata formentlig få endnu sværere ved at få spilletid.

Mange fans både hos Manchester United, og generelt i fodbold-miljøet elsker Juan Mata. Den spanske profil har været solid for Manchester United i de seneste par sæsoner. Nu er det formentlig ved at være tid til at United skal finde en ny.

Juan Mata har nemlig ikke den hurtighed, som man formentlig gerne vil have på kanten. Derfor skal Manchester United så rykke den 30-årige Juan Mata ind på midten. Der foretrækker José Mourinho dog bare, at bruge nogle større fysiske spillere.

Mata har også en fond, hvor han samler ind til velgørenhed. Hvilket er en smuk gestus, som den spanske midtbanespiller gør. Før Juan Mata kom til Manchester United, spillede han hos Premier League-konkurrenten Chelsea.

Skifter Juan Mata til Southampton?

Før tiden hos Chelsea var Juan Mata en profil, hos den spanske storklub Valencia.  Der er dog ifølge det engelske medie ikke nogen tvivl, om at den 30-årige Juan Mata kunne være en solid tilføjelse til Southampton-holdet.

Juan Mata må formentlig også overveje hans fremtid, eftersom at han efterhånden er kommet op i årene. Da spilletid er ret så vigtigt, for en fodboldspiller da det ligesom er hans arbejde.

Læs også: Chelsea-stjerne nærmer sig Real Madrid-skifte