Southampton ligger lige nu nummer på en skuffende 14. plads i den bedste engelske række, og det er bestemt ikke acceptabelt – hverken for klubben eller for manageren og spillerne. 

AF KRISTIAN PARIS

Og hvis the Saints gør sig nogen som helst forhåbninger om at slutte højere oppe i tabellen, og levere bedre resultater end det foregående halve år, bliver de nødt til at oppe sig en del.

Derudover er det nok også en meget god ide at holde på de spillere, der løfter niveauet i klubben. En af de spiller er den eftertragtede kaptajn, Virgil van Dijk, der siden kontroverset i sommers er blevet rygtet væk fra klubben.

Efter Boxin Days 5-2 nederlag til overlegene Tottenham har manaager Mauricio Pellegrino afvist at kommeren på Virgil Van Dijks fremtid i klubben, der har til at vane at uddanne og skole nogle af de bedste spillere i ligaen, for så at sælge dem videre til de største engelske klubber. Se bare på Luke Shaw, Wanyama, Dejan Lovren og mange flere.

Den hollandske landsholdsspiller var for anden gang i træk ikke med i Southamptons Premier League kamp – sidste gang var mod Huddersfield Town.

 

(Photo by Michael Steele/Getty Images)

– Jeg besluttede, at det var bedst for holdet. Jeg ved, at Virgil har været genstand for en masse rygter og spekulation, men det er min beslutning, udtalte den argentinske manager til Sky Sports efter nederlaget.

– Det er på grund af taktiske årsager. Manageren tager udgangspunkt i hver eneste kamp, og han beslutter, hvad der er bedst for holdet. Jeg har en masse spillere i min trup, der kan spille nu, og vi vinder og taber både med og uden van Dijk, slog manageren fast.

– Han er en del af klubben, og han ved, at han er en vigtig spiller for os. Nu må vi bare se, hvad der sker i fremtiden. Jeg kan ikke kontrollere rygter og folk, der hvisker i krogene.