Central midtbanespiller: Oriel Romeu

En lidt overset spiller, det kan man godt kalde Oriol Romeu, der først i den seneste sæson virkelig har gjort sig bemærket blandt Southampton-fansene. Den defensive midtbanespiller kom fra Valencia efter et mislykket ophold i Chelsea, men han har vist sig at være rigtig god – måske Chelsea en dag køber ham tilbage?

Han styrker ligger i erobringsspillet på midtbanen og afleveringer frem i banen. Når han så endelig kommer i boksen har han vist sig også at kunne score mål. Han bliver helt sikkert en toneangivende spiller i Premier League de næste mange år.

Central midbanespiller: Victor Wanyama

Victor Wanyama er hvad man kalder et vaskeægte bæst. Hans fysisk tillader ikke nogen spillere at tage bolden fra ham, når han har den på fødderne og netop af den grund blev han så stor en succes i Southampton. Den kenyanske midtbanespiller kom til Celtic og imponerede fra første kamp. Derfor gik det også hurtigt og efter kun tre sæsoner i Premier League-klubben søgte Wanyama nye græsgange i form af London-klubben Tottenham Hotspurs.

Central midtbanespiller: Adam Lallana

Adam Lallana var en nøglespiller for Southampton og selvom klubben ikke klarede sig specielt godt i 2014-15-sæsonen var Lallana alligevel en vigtig del af det engelske landshold til VM-slutrunden samme sommer. Han er god offensivt og er en David Silva-type. Han formår at se åbninger i modstanderens forsvar inden de sker og af de grund laver han utrolig mange assists. Også han skiftede til Liverpool – fordelen ved Lallana er, at han arbejder utrolig hårdt – både offensivt og defensivt.

Mats Hummels i duel med Adam Lallana. Foto: Getty Images.

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side