Højre kant: Sadio Mane

Sadio Mane var en af de få spillere, som omverdenen ikke havde noget forhold til overhovedet, da han kom til Southampton. Stort set ingen kendte ham og eksperterne snakkede om at klubben havde spildt deres penge. Mane fik dog hurtigt slået sig navn fast og efter et par sæsonen havde også ham i Liverpool. Han er lynhurtig og kan med sine dribleevne sætte selv den bedste og hurtigste forsvarsspiller af.

Angriber: Manolo Gabbiadini

Manolo Gabbiadini er nok ikke et navn, der klinger så velkendt i mange fodboldentusiasters ører. Han er dog 25 år fik sin professionelle gemmenbrud i 2016-17-sæsonen for Napoli, hvor han bombede mål ind. Han røg siden til Southampton, hvor han sine første fire kampe for klubben scorede fire mål. Han er også en del af det italienske landshold. Det specielle ved Gabbiadini er, at han ikke er skiftet fra Southampton endnu. Det tror vi dog sker inden for få sæsoner… Liverpool?

Venstre kant: Gareth Bale

(Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Den nok bedste og dygtigste Southampton-spiller nogensinde. Selveste Gareth Bale er et produkt at klubbens akademi og betragtes i dag som en af verdens absolut bedste fodboldspiller. Han er eminent god på venstre-kanten for Real Madrid og er hurtige end de fleste. Han har allerede afgjort mange store kampe, blandt andet i Champions League, så klubben, Southampton, kan god være stolte af deres spiller.