AS Roma-træneren Luciano Spalletti mener at Roma-spilleren Kevin Strootman har kvaliteterne, til at spille for hold som FC Barcelona og Bayern München.

Af Lasse D. Drescher

AS Roma-træneren Luciano Spalletti, mener sagtens at en af hans spillere, kunne spille for en topklub, som FC Barcelona eller Bayern München.

(Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)

(Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)

Spilleren som Spalletti taler om, er Kevin Strootman. Hollænderen kom til AS Roma tilbage i 2013, hvor han forlod den hollandske klub PSV Eindhoven. Strootman har dog haft problemer, med en masse længervarende skader.

Luciano Spalletti udtaler følgende til Goal:

“Hvis du spørger mig, så kunne Strootman spille for mange klubber, FC Barcelona og Bayern München kunne være en mulighed. Hvis han blev smidt på banen, ville han sagtens kunne være med. Han har kvaliteten til at spille, for rigtig mange forskellige hold. Han er en stærk spiller, fysisk og psykisk.

Hvis du tager fokus, på hans følelser og passion for spillet, så kan du se hvor hårdt han kæmper. Han giver sig fuldt ud, til alle træninger. Han er en verdensklasse-spiller, og han hjælper holdet virkelig meget. En spiller som Strootman, giver dig ro i sindet. Du ved at du altid får en fuld indsats, og så er han bare klasse.”

Den 26-årige hollænders kontrakt hos Serie A-klubben udløber i 2018.

Læs også: Pochettino afslører: Derfor røg vi ud af Champions League