Atletico Madrid kommer ifølge engelsk medie med sidste bud, på den 28-årige spanske angriber Diego Costa. Chelsea forventes at acceptere buddet, ifølge det engelske medie.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Daily Star skriver at La Liga-storklubben Atletico Madrid skulle være klar, med et sidste bud på Chelsea-angriber. Angriberen som rygtes mod Atletico Madrid er den 28-årige Diego Costa.

(Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Det har i en lang periode stået klart, at Antonio Conte ikke ønsker at bruge Diego Costa på Chelsea-holdet. Derfor forventes det at Diego Costa vil blive solgt. Chelsea vil formentlig gøre hvad de kan, for at få solgt Costa i løbet af januar.

Den 28-årige spanske angriber var en stor succes, sidst han spillede for den spanske storklub. Det meldes at Atletico Madrid har interesse, i at hente Diego Costa tilbage til klubben, og de har ifølge mediet lagt et bud på bordet.

Er det et bud som Chelsea bør acceptere?

Buddet lyder ifølge Daily Star på omkring 410.000.000 kroner. Mediet forventer at Chelsea bør acceptere buddet fra den spanske storklub. Eftersom at Diego Costa ikke spiller, og derfor er der ingen grund til at han er i klubben og får dyr betalt løn.

Læs også: AC Milan-spiller tæt på forlængelse