Franske Adrien Rabiot tilbragte tilbage i 2008 6 måneder hos engelske Manchester Citys akademi. Det skriver den britiske avis Daily Mail.

Af Anders Lang Jensen

 

Alderen var 13 år, og et stort krøllet hår havde den unge franskmand dengang, da han poserede på billedet nedenfor.

Rabiot BARN

Her ses den 13-årige Rabiot hos Manchester City.

Den franske midtbanemand har stadig det store hår, men har i mellemtiden fået en større og større rolle hos de franske giganter fra PSG. 21 år gammel med masser af potentiale og målfarlighed. Det viste han bl.a. med sit 2-1 mål mod Manchester City i Champions League sidste uge. Nu er det så kommet frem, at Rabiot tilbragte 6 måneder på Manchester Citys akademi tilbage i 2008. Men den dengang 13-årige dreng skiftede tilværelsen i Manchester ud med sit trygge Frankrig grundet hjemve. Og det var altså blot efter 6 måneder hos den blå del af Manchester.

Manchester City må ærgre sig gevaldigt, efter de har mistet en guldfugl og en klokkeklar fremtidig storspiller.

PARIS, FRANCE - APRIL 06: Adrien Rabiot of Paris Saint-Germain celebrates scoring his team's second goal during the UEFA Champions League Quarter Final First Leg match between Paris Saint-Germain and Manchester City at Parc des Princes on April 6, 2016 in Paris, France. (Photo by Clive Rose/Getty Images)

Photo by Clive Rose/Getty Images

Hvad der videre skete, er fortsat et spørgsmål. Han havde ifølge mange kilder hjemve, og hans mor havde også en afgørende rolle. Hun har fortalt, at hendes søn ikke blev behandlet ordentligt i den engelske storklub.  Det må City være skuffede over i dag. For de er ikke bare gået glip af en midtbanespiller, som har scoret i 2 Champions League kampe i streg. De er også gået glip af en kæmpe fremtid, og han anses som én af de kommende verdensstjerner.