Liverpool har kontakten Napoli-stjernen, Jorginho, med henblik på et potentielt skifte til Anfield i sommerens transfervindue, forlyder det fra brasilianske kilder.

(Photo by Maurizio Lagana/Getty Images)

Merseyside-giganterne er i øjeblikket i gang med at undersøge markedet for forstærkninger på midtbanen. Liverpool er på jagt efter en forstærkning, da Emre Can med al sandsynlighed skifter til Juventus på en fri transfer, når hans kontrakt udløber ved slutningen af sæsonen.

Manchester United er også på jagt efter selvsamme Jorginho. De Røde Djævle mangler nemlig en brugbar erstatning til Michael Carrick, når han hænger støvlerne på hylden til sommer.

LÆS OGSÅ: Dortmund-stjerne har 12 måneder tilbage af sin kontrakt: Nu står Liverpool klar med et tilbud, som ingen andre kan matche

Det forstås, at begge klubber udtrykker en stor interesse for Jorginho. Endvidere berettes der om, at Napoli er villig til at sælge deres brasiliansk-italienske midtbanespiller for 50 millioner pund.

Ifølge det brasilianske medie, UOL Esporte, så har Liverpool allerede kontakte Jorginho. Den 26-årige overvejer i øjeblikket sin fremtid, da interessen fra Premier League intensiveres.

LÆS OGSÅ: Italien i stor sorg: Fiorentinas anfører er fundet død

Har aftale med Napoli frem til sommeren 2020

Jorginho har foreløbig kontrakt med Napoli indtil sommeren 2020. Et bud på 50 millioner pund ville dog kunne friste Serie A-mandskabet til at indgå en aftale.

Liverpool er også blevet sat i forbindelse med Leicester Citys Wilfried Ndidi.

LÆS OGSÅ: Aftalen er på plads: Griezmann er nået til enighed med denne storklub

Jorginho er født og opvokset i Brasilien, men kom i en meget unge alder til støvlelandet. Her fik han sin fodboldopvækst hos Hellas Verona. Han var dog alt for god til at spille for Preben Elkjærs gamle klub, og i 2014 bød Napoli på den unge brasilianer, som sidenhen har tilegnet sig italiensk statsborgerskab.

LÆS OGSÅ: Top 20: Her er de hurtigste spillere i Premier League