2. Branislav Ivanovic – Chelsea

LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 13 :  Branislav Ivanovic of Chelsea during the Barclays Premier League match between Chelsea and Newcastle United at Stamford Bridge on February 13, 2016 in London, England.  (Photo by Catherine Ivill - AMA/Getty Images)

Chelseas forsvarsspiller, Branislav Ivanovic, er lige nu gang med sine sidste måneder af kontrakten med London-klubben og en kontraktforlængelse har endnu ikke været på tale for nogen af parterne. Noget tyder på, at Premier League-mestrene ikke vil forlænge med serberen, der de sidste mange år, har spillet en nøglerolle i klubbens succes. I denne sæson har den 31-årige højre back dog ikke ramt niveauet og formen har været elendig. Måske er det på tide med nye udfordringer?

1. Zlatan Ibrahimovic – Paris St Germain

PSG-Zlatan-Ibrahimovic-sait-comme-léquipe-doit-jouer-demain

På trods af alderen, 34, er Zlatan Ibrahimovic stadig anerkendt som en af verdens bedste fodboldspiller og rangerer stadig højt på verdens største klubbers ønskelister. Den svensk-fødte verdensstjerne producerer stadig magiske fodboldøjeblikke og derfor kommer angriberen ikke til at mangle jobtilbud til sommer, når kontrakten med PSG udløber.

Ifølge 90min.com prøver David Beckham at lokke ham til den amerikanske fodboldliga MLS.

Læs også: Grineren: 10 verdensstjerner som ligner madvarer – Zlatan, Özil og Drogba er på listen

Læs også: Top 10: De grimmeste fodboldspillere