Alt var fryd og gammen for FC Midtjyllands spillere i går aftes, da de ude mod 1. divisionsklubben Fremad Amager i Landspokalen vandt 3-1 på Sundby Idrætspark. Lige indtil spillerne gik ind i omklædningsrummet, hvor de opdagede noget helt forfærdeligt.

Spillerne leverede en solid præstation, da man forholdsvis sikkert vandt mod underdogsene fra Amager. Men i løbet af kampen blev midtjydernes omklædningsrum plyndret til stor skuffelse for udeholdet.

Stemningen ændret sig med det vuns, da man forlod banen og gik ind i omklædningsrummet for at få den sidste teamtalk, inden man forlod stadionet.

FC Midtjyllands sportsdirektør, Claus Steinlein, har bekræftet episoden over for danske Tipsbladet, og fortæller også, at der blandt andet er blevet stjålet bilnøgler og telefoner.

Mens tingene uden for banen var knap så gode for spillerne denne torsdag, så kan de dog glæde sig over, at de er videre til ottendedelsfinalerne i DBU Pokalen, som man har aldrig vundet.

Man er dog kommet til finalen fire gange, men ingen af disse har altså resulteret i en pokalsejr. Imponerende, når man tænker over, at klubben blev stiftet i 1999.