Det er den 22-årige Sporting-profil Gelson Martins, som rygtes mod Premier League-storklubben Liverpool. Det er ifølge et portugisisk medie Liverpools andet bud, på kantspilleren.

Af Lasse D. Drescher

Det portugisiske medie A Bola skriver, at Premier League-storklubben Liverpool har interesse i Sporting Lissabon-profil. Der er tale om den 22-årige kantspiller Gelson Martins, som tidligere er blevet rygtet væk fra Sporting.

(Photo by Carlos Palma/NurPhoto via Getty Images)

Mediet skriver at Liverpool har lavet et bud, men det afslog den portugisiske storklub. Så nu står Liverpool ifølge mediet klar med deres andet bud. Det tyder på at Liverpool har meget stor interesse i kantspilleren.

Gelson Martins har spillet 32 kampe for den portugisiske klub denne sæson. Det er i de kampe blevet til seks mål, og ni assist.

Det portugisiske medie skriver at Liverpool skulle have budt, omkring 375.000.000 kroner i håbet om at de kan sikre sig Gelson Martins.

Kan den gode placering lokke gode spillere til Anfield?

Liverpool endte i denne sæson på fjerdepladsen i Premier League, og derfor er der Champions League-kvalifikation på skemaet hos Liverpool, næste sæson. Liverpool har dog gjort det tydeligt de jagter forstærkninger til truppen.

PL-storklubben har vist interesse i flere stærke kantspillere. Spillerne som er blevet nævnt er Alex Oxlade-Chamberlain, Julian Brandt og nu bliver Sporting-stjernen Gelson Martins rygtet mod den engelske storklub.

Læs også: Bizar situation: Angriber hentet for et år siden kan stadig ikke spille for klubben