Den 25-årige William Carvalho rygtes væk fra Sporting, endnu engang. Der er stor interesse i portugiseren fra Premier League-klubben West Ham.

Af Lasse D. Drescher

Premier League-klubben West Ham har i løbet af sommerens transfervindue, vist stor interesse i den 25-årige Sporting-midtbanespiller William Carvalho. Den 25-årige portugiser har i en længere tid været rygtet væk fra den portugisiske storklub.

(Photo: Getty Images)

West Ham nåede ifølge ReadWestHam frem til at de ønskede at leje Sporting-mditbanespilleren til sidst, men det formentlig derfor det ikke blev til noget. Nu melder det engelske medie at West Ham vil købe Carvalho på en permanent aftale.

Derfor må det understreges at West Ham formentlig har skabt meget forvirring, i deres jagt på den 25-årige portugisiske midtbanespiller. Nu meldes det at prisen som West Ham står klar med lyder på omkring 285.000.000 kroner.

Den portugisiske storklub Sporting, er ifølge det engelske medie klar til at lade den 25-årige William Carvalho forlade klubben.

Forlader Sporting-profilen klubben til januar?

Det forventes ifølge det engelske medie at West Ham som sagt, vil gøre alt de kan for at sikre sig William Carvalho. Det forventes at handlen på den ene eller den anden måde bliver lukket, i løbet af januars transfermarked.

Læs også: Juventus vil sikre sig Liverpool-spiller til januar