Manchester City-træneren Pep Guardiola har ifølge et medie, stor interesse i Sporting-stjernen William Carvalho. 

Af Lasse D. Drescher

Det portugisiske medie Diário de Notícias skriver at Manchester City har interesse i portugisisk landsholdsspiller. Det er den velspillende Sporting-stjerne William Carvalho, som tidligere er blevet rygtet væk fra den portugisiske storklub.

[Getty Images]

Manchester City har allerede sikret sig den første sommersigning, ifølge flere medier. Det er den velspillende portugiser Bernardo Silva, som fik sit gennembrud hos den franske storklub AS Monaco.

AS Monaco-profilen Benjamin Mendy rygtes ifølge mediet også til Manchester City. Eftersom at Pep Guardiola har gjort det tydeligt, at han vil forstærke holdet med yngre spillere.

Den 25-årige William Carvalho forventes at have nemt, ved at få en fast plads hos Manchester City. Eftersom at de andre konkurrenter er kommet op i årene. Yaya Touré, Fernandinho er begge over 30, imens Fernando er tæt på 30.

Diário de Notícias skriver at der er andre storklubber som viser interesse i William Carvalho, derfor kan prisen på Carvalho forventes at stige en del.

Kan Guardiola-brødrene samarbejde?

Det portugisiske medie skriver samtidig at Pep Guardiolas bror, er agenten Pere Guardiola. Pere Guardiola er samtidig William Carvalhos agent, derfor forventer mediet at der er større chance for skiftet bliver en realitet.

Læs også: Redknapp: Tidligere Tottenham-spiller vil være porno-stjerne