Statistikker lyver aldrig hedder et kendt ordspil. Hvis dét er sandt, så er Philippe Coutinho i øjeblikket den bedste spiller i Premier League.

Det engelske medie, Goal.com, beretter i hvert fald om, at Coutinho er en meget giftig herre, når han nærmer sig modstanderens mål.

Således har den smidige brasilianer nemlig scoret fire mål og lagt op til samme antal mål i blot 10 kampe, og den unge brasilianer er dermed i gang med en rivende hos Liverpool, hvor han i endnu en sæson præsterer på et særdeles fornuftigt niveau.

I denne statistik udklasserer han også Arsenals Mesut Özil… TOTALT.

3982102

Det er bedre end nogen anden spiller i Premier League i denne sæson. Taget i betragtning af, at han kun kostede 85 millioner kroner, da han blev købt ind fra Inter i 2013, har Coutinho i den grad leveret varen. Og mere til.

Tottenhams træner, Mauricio Pochettino, som trænede Espanyol under Coutinhos lejeophold i klubben i 2012, fortæller i et interview:

Philippe er en brasiliansk spiller – og som det er med de fleste brasilianere – så har han magi i støvlerne. Udover den magi, som han viser på banen, så har han også et fantastisk arbejdstempo.

Dét som er vigtigt ved ham er, at han er en god og ydmyg person.

Nedenfor kan du se, at Coutinho målt på mål og assist også er nummer 1 i Premier League:

3981982