Af Anders Lang Jensen

Spanske Diego Costa har skabt røre på sig den seneste tid, efter en transfer væk fra Chelsea ligger i kortene denne sommer. Den spanske angriber vil til Kina, men hvis den rette køber ikke dukker op, kan Chelsea-ledelsen overveje andre alternativer.

Og netop det har Chelsea gjort. For tidligere på måneden var der forlydender om, at Chelsea-manager Antonio Conte har informeret den kontroversielle angriber om, at han skal finde en ny klub denne sommer. Og hvis den rette klub ikke melder sig i jagten på Costa, betyder det ikke, at den spanske målmager er at finde på Stamford Bridge næste sæson.

Ifølge engelske The Times mødtes manager Conte med ejeren af London-klubben Roman Abramovic for at snakke, hvordan Costas fremtid skal se ud. Og her skriver avisen, at parterne blev enige om, at Costa skal væk fra The Bridge.

Foto: EPA/LISI NIESNE

The Blues ønsker at finde en køber til Diego Costa, men lykkedes det ikke i dette transfervindue, vil man sende spanieren på en lejeaftale for den første del af sæsonen, der inden længe skydes i gang.

En retur til hans tidligere klub Atletico Madrid er blandt de varmeste rygter om Costas fremtid, men da den spanske hovedstadsklub er blevet ramt af en transferkarantæne, ser det ikke ud til at blive en realitet denne sommer.

Photo by Kieran Galvin/NurPhoto via Getty Images

Dermed planlægger Atletico stadig at hente deres tidligere stjerneangriber hjem igen dog først til næste sæson. Og med en lejeaftale kan Costa holde sin form inden et skifte tilbage til Calderon ligger i kortene, skriver avisen yderligere.