Herbie Kane har ramt en næsten perfekt sæson indtil videre på lån hos Doncoaster Rovers. Og nu øjner han en chance for spilletid på førsteholdet i Liverpool. Og alt dette forudsagde Steven Gerrard for flere år siden. 

Du kan sige, hvad du mener om Steven Gearrard, men han kan kende en god spiller, når han ser en. Det er simpelthen bare et faktum, og det underbygges yderligere af disse to eksempler. Det skriver Goal.com i dagens avis.

Vi er tilbage i 2016 og Steven Gerrard skriver i sin anden selvbiografi, at der specielt var to unge spillere, der havde fanget hans opmærksomhed på The Reds ungdomsakademi. Han skrev: “Disse drenge, de har fanget min interesse, og vækket min opmærksomhed.”

En af drengene var Trent Alexander-Arnold, som vi snart alle sammen kender. I en alder af 21 år har han etableret sig som en af verdens bedste backspillere. Han er fast mand hos Klopp og har allerede spillet en Champions League-finale og fået debut på det engelske A-landshold. Så man må i sandhed sige, at Steven Gerrard fik den rigtigt. Godt klaret.

Den næste destination for Steven Gerrard er United, Liverpool eller Arsenal

Samme rejse har det andet navn dog ikke været på. Men det kan være det er ved at være på tide. Han hedder Herbie Kane og gør sig til daglig i League One-klubben Doncaster Rovers, der i dag, søndag, møder Crystal Palace i FA Cuppen. Og Kane starter inde. Det er noget af en bedrift for kun 20-årige Kane, der har været udlånt fra netop Liverpool siden sæsonens start.

Og denne låneperiode er gået næsten som en drøm. Han har indtil videre optrådt 36 kampe i alle turneringer for Doncaster Rovers, scoret syv mål som central midtbanespiller, underskrevet en ny femårig aftale med Liverpool i december, og Klopp har udtalt, at han har fået øjnene op for ham.

Kane udtaler sig

Kane siger: “Ja det har næste været perfekt. Mit mål var, da jeg først kom, at spille så mange kampe som muligt. Og at jeg så har kunnet bidrage med noget andet også. I form af mål og assists. Det er simpelthen bare fantastisk.”