Steven Gerrard fortæller lidt om forskellen på USA og Kina.

Af: Lasse D. Drescher

 

Chelsea kaptajnen John Terry, forlader Chelsea til sommer medmindre at Chelsea tilbyder Terry ny kontrakt inden. Det er tydeligt at der er klubber fra USA og Kina som håber på at få Terry til klubben. Steven Gerrard mener dog at John Terry har en anden mulighed.

Det tyder ikke på at Chelsea tilbyder John Terry en ny kontrakt. Foto: Getty Images.

Det tyder ikke på at Chelsea tilbyder John Terry en ny kontrakt. Foto: Getty Images.

Steven Gerrard fortalte dette til express:

“Når jeg ser nogle af de bud der kommer fra Kina burde man måske overveje det. Det er blevet en normal ting, at de mindre ligaer forsøger at hente store navne til ligaerne, det er dog ikke kun MLS og Kina. Jeg tror at de spillere fra Premier League, som før har kigget på MLS og måske overvejet et skifte, nu tænker på Kina istedet grundet der er flere penge i det.

Jeg vil sige at MLS er en god liga, men mange vælger nok bare Kina grundet økonomien, men jeg undre mig over at John Terry ikke har ringet endnu, og spurgt om MLS.”

Steven Gerrard stoppede hos Liverpool, og skiftede til MLS. Det er der en række stjerner der har gjort, Thierry Henry, Robbie Keane, David Beckham, Andrea Pirlo, David Villa og Frank Lampard. Det kan være stjernerne tager til Kina istedet for USA fremover, grundet den økonomiske forskel.

Læs også: Mertesacker tror på tre point til Arsenal på Old Trafford