Moussa Dembele

Leicester og Tottenham har i sæsonen været heldige, og undgået de lange skader. Dog gik Tottenham ikke helt fri for skader, Moussa Dembele blev skadet og var ude i et par kampe. Dembele var skadet da Tottenham spillede 1-1 mod Everton. Senere spillede Tottenham imod Leicester, og der tabte Tottenham 1-0.

I de 15 kampe hvor Dembele var med, tabte Tottenham ikke en eneste kamp. (Photo by Julian Finney/Getty Images)

I de 15 kampe hvor Dembele var med, tabte Tottenham ikke en eneste kamp. (Photo by Julian Finney/Getty Images)

Moussa Dembele har startet inde i 15 af Tottenhams sidste 21 Premier League-kampe. Mauricio Pochettinos hold har vundet 12 kampe, og spillet 3 uafgjort med Moussa Dembele på banen.

Manuel Lanzini & Dimitri Payet

Slaven Bilic’s West Ham har bestemt ikke været nemme at slå i denne sæson. West Ham har i 34 kampe kun tabt 6. Det er kun Leicester og Tottenham som har tabt mindre kampe i sæsonen. Det gik knap så godt for West Ham tilbage i november, da Dimitri Payet fik en skade. Over syv kampe fik West Ham fem uafgjorte, en sejr og et nederlag.

Dimitri Payet og Manuel Lanzini ses her til træning. (Photo by Avril Husband/West Ham United via Getty Images)

Dimitri Payet og Manuel Lanzini ses her til træning. (Photo by Avril Husband/West Ham United via Getty Images)

Manuel Lanzini har været ude med to skader, og det var bestemt heller ikke en god periode for West Ham. I perioderne hvor Lanzini var skadet fik West Ham to sejre, seks uafgjorte og to nederlag.

Daniel Sturridge

Liverpool spiller bedst med Daniel Sturridge på holdet, og sådan er det. Men det er vel også forståeligt, fordi at Sturridge er en klasse-spiller når han er i form. Daniel Sturridge startede sæsonen på skades-bænken. I 21 kampe for Liverpool i denne sæson, har Sturridge scoret 11 mål. Coutinho har scoret 12 mål, men Coutinho har også været med i hele sæsonen.

Liverpool har kun tabt to af de 15 kampe, Daniel Sturridge har været med i. Foto: Getty Images.

Liverpool har kun tabt to af de 15 kampe, Daniel Sturridge har været med i.
Foto: Getty Images.

Liverpool har kun tabt to af de 15 kampe Daniel Sturridge har været med i. Det var 3-2 nederlaget til Southampton, og så var det da Liverpool tabte i straffesparkskonkurrencen i Capital One Cup imod Manchester City.

Læs mere her: Hvem vinder og rykker ned i Premier League? Football Manager giver dig svaret