En stor Arsenal-fan har købt en Arsenal-trøje og fået skrevet Mahrez på ryggen med nummer 26. Han håber nemlig inderligt, at klubben køber den algeriske fløjspiller, men nu har sagen taget en uventet drejning. 

Af David Paris 

Der findes optimisme og så findes der blind tro på at noget lykkedes. Mens rigtig mange Arsenal-fans de sidste par uger og dage har håbet på, at deres ynglingsklub ville købe Riyad Mahrez, har en ekstrem fan taget det skridtet videre end blot at krydse fingrene og købe

Arsenal-fanen ved navn Asad Balal har postet et billede af sig selv på sin Twitter-konto, iført en en rød Arsenal-trøje med Riyad Mahrez på ryggen og nummer 26. Se billedet her:

lol0

Fanen forklarer opslaget, der har fået over næsten over 1000 likes og mindst lige så mange retweets, med at han var så sikker på, at The Gunners, som klubben også kaldes ville hente Leicester City-spilleren til Emirates Stadium.

25-årige Mahrez har netop, i dag, underskrevet en længerevarende kontrakt med de forsvarende mestre fra Leicester City, der binder ham til danske Kasper Schmeichel og de andre Leicester City-spilleres selskab de næste fire år. Altså frem til 2020.

Vi har både ondt af den inkarnerede fan, men synes samtidig også, at det er hylende morsomt.